Vergaderlocatie Station Scharwoude.

 

WACHTKAMER 3e KLAS

 

De mooiste ruimte, de oude wachtkamer 3e klasse. Geheel gerestaureerd met nog de originele ornamenten en houten wachtbank.

Mogelijkheid tot opsplitsen in 2 a 3 kleinere groepen door gebruik te maken van de ‘wachtkamer 1e en 2e klasse’ en het voormalige kantoor van de stationschef.

Ontvangst is slechts 1 groep per dag dus u heeft het exclusieve gebruik van de ruimten.

Uitstekende vers bereide lunch met producten uit de streek en de moestuin van de bijbehorende boerderij.  Mogelijkheden tot wandelen in de oude tuin van het station en het aangrenzende natuurgebied de Suyderbraeck

Kamer hier afgebeeld met een kleine tafel tot 10 personen, andere tafels zijn op verzoek te plaatsen (tot 18 personen).  Deze zijn momenteel nog in produktie en worden gemaakt van bomen uit het eigen natuurgebied.

Uiteraard  is het mogelijk om naast de ruimtes binnen gebruik te maken van het natuurgebied voor uw training of voor een korte wandeling. Indien u daar prijs op stelt kunt u een korte of lange rondleiding krijgen over het terrein met uitleg over de ontstaansgeschiedenis. (Laarzen in nagenoeg alle maten zijn aanwezig).

 

CONTACT

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie of reserveer direct.

Stationscharwoude

Meer info: www.stationscharwoude.nl

Email: info@stationscharwoude.nl

 

Stationsweg 4
1634 EC  Scharwoude
Telefoon: Mattijs Baarsma +31 625400971

 

Tent huren? Kijk op: Tentenverhuurwestfriesland

 

Home